Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen stuurt kantoormedewerkers de werkvloer op

23-10-2021, 14.00 uur

Wie in de herfstvakantie naar Attractiepark Slagharen gaat, kan bij de attracties, restaurants en winkels kantoormedewerkers tegenkomen. Zij helpen op drukke dagen mee op de werkvloer. Op die manier hoopt men bij te kunnen dragen aan het oplossen van een structureel personeelstekort.

Het Overijsselse pretpark spreekt over een "vindingrijke oplossing". Het gaat om medewerkers van de afdelingen commercie, human resources, IT en financiën.

"Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk locaties in het park open kunnen, draagt iedereen zijn steentje bij", aldus Slagharen. "Wij zijn heel blij met de flexibiliteit en het enthousiasme waarmee iedereen bijdraagt."

Weekenden
In Slagharen vindt momenteel herfstfestival Western Wish Fall plaats, met een nieuwe show. Komende week is het park nog dagelijks geopend, daarna gaat Slagharen tot de kerstvakantie alleen open in de weekenden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be