Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: Halloween in Walibi Belgium met nieuwe walkthrough door het bos

24-10-2021, 17.31 uur

Walibi Belgium kondigde voor 2021 "het spectaculairste halloweenevenement ooit" aan. Eén van de toevoegingen is Lost Forest, een walkthrough in een bos vol griezels. Daarvoor wordt een bosgebied gebruikt aan de rand van het pretpark.

De ingang bevindt zich in de scare zone Last Shelter, waar normaal gesproken een botsauto-attractie met de naam Tuf Tuf Club te vinden is. Na de wandeling komen bezoekers uit in de scare zone Rebellion Land.

Het verhaal achter Lost Forest gaat over "verloren zielen die voor eeuwig door het bos zwerven op zoek naar een uitweg". "Zet je ook maar één stap verkeerd, dan eindig je zoals alle anderen die onschuldig kwamen kamperen, jagen of hout verzamelen: ze werden gek van paniek en angst", valt te lezen in de beschrijving.

Daglicht
In tegenstelling tot andere attractieparken met een walkthrough in een bos, zoals Movie Park Germany, Toverland en Walibi Holland, is Lost Forest in Walibi Belgium ook bij daglicht geopend. Op reguliere dagen is de halloweenbeleving toegankelijk tussen 12.00 en 18.00 uur, voor 6 euro per persoon.

Op dagen met een avondopenstelling kunnen bezoekers er terecht van 14.00 tot 22.00 uur. Dan kosten tickets 8 euro. Toegang tot de walkthrough zit ook inbegrepen bij de voorrangspassen Speedy Hell (50 euro) en Speedy Hell Ultimate (85 euro).

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be