Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Foto's: Bobbejaanland presenteert nieuw spookhuis Texas Butcher

23-10-2021, 14.57 uur

Eén van de nieuwe spookhuizen in Bobbejaanland heet Texas Butcher. In themagebied Cowboy Town krijgen bezoekers een rondleiding achter de schermen van een onheilspellende slagerij. Daar ontdekken ze hoe de lugubere slager te werk gaat.

"Texas Butcher staat bij de lokale bevolking en ver daarbuiten bekend om z'n heerlijke kop en leverpaté", zo luidt de beschrijving. "Benieuwd naar het geheime ingrediënt dat het vlees van deze slager zo bijzonder maakt?"

De decors van Texas Butcher werd vervaardigd door de firma Kabuki. Tickets kosten 6,50 euro per persoon. Als extraatje ontvangen bezoekers bij het verlaten van het spookhuis een speciale kruidenmix voor vlees. Op de plek van de slagerij was tot eind 2019 het Nightmare Motel te vinden, een combinatie van een spookhuis en een escape room.

Afgehuurd
Vandaag is Bobbejaanland volledig afgehuurd door een bedrijf. Morgen barst de halloweenperiode los voor het grote publiek. Het seizoen duurt tot en met zondag 7 november, met avondopenstellingen op 30 en 31 oktober en 3, 5 en 6 november.

Naast Texas Butcher presenteert Bobbejaanland nog een nieuwe spookhuis: Corp, dat draait om een genetisch gemodificeerd beest. Daar worden de komende dagen nog de puntjes op de i gezet. Verder is het bestaande haunted house Bazaar Bizarre uitgebreid. Ook de spookhuizen Yummy en Sonar keerden terug.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be