Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Deel van kermisattractie Reactor beschadigd door noodweer

21-10-2021, 14.54 uurBeeld: Freek de Swart/BN DeStem

Op de najaarskermis in Breda is een deel van een attractie beschadigd geraakt door de harde wind. Bij de Reactor - een draaiende arm met een roterende schijf eraan - kwam het rechtergedeelte van de achterwand los tijdens een zware storm. Dat is te zien op beelden van dagblad BN DeStem.

Er vielen geen gewonden. Medewerkers hebben de attractie inmiddels extra verstevigd met palen en touwen. De schade wordt gerepareerd nadat een verzekeringsagent is langsgekomen. Waarschijnlijk gebeurt dat morgen. Daarna kan de attractie weer open.

De kermis op het Chasséveld in Breda duurt nog tot en met zondag 24 oktober. Het attractieaanbod bestaat verder uit Space Jam, Heroes City, Chaos, Thriller, Toxic, Air Race Bungee, Break Dance, Power Polyp, Disco Jumper XXL, Time Machine, American Wipp en Propeller.

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be