Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Frozen-theatershow weer te zien in Disneyland Paris

23-10-2021, 23.59 uurBeeld: DLPReport

Het entertainmentaanbod van Disneyland Paris keert langzaam maar zeker terug naar het oude niveau. Steeds meer voorstellingen maken hun rentree. Vanaf vandaag kunnen bezoekers weer kijken naar de Frozen-theatershow in het Walt Disney Studios Park.

De muzikale voorstelling Frozen: A Musical Invitation wordt meermaals per dag opgevoerd in theater Animation Celebration. Toeschouwers maken kennis met de hoofdrolspelers uit de Frozen-films, aan de hand van verschillende bekende liedjes.

Ook de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands is vanaf vandaag weer te zien. Dat is voor het eerst sinds de start van de coronacrisis. Bezoekers kunnen nu betalen als ze verzekerd willen zijn van een zitplaats. Verder is er voortaan een kleinschalige halloweenparade onder de noemer Mickey's Happy Halloween Surprise.

Mondkapjes
Afstand houden in de Disney-parken hoeft sinds kort niet meer, ook niet in de theaters. Mondkapjes zijn nog wel verplicht. Halverwege november gaat een nieuwe kerstparade in première. In december keert avondspektakel Disney Illuminations terug.

De afgelopen maanden telde Disneyland slechts één echte theaterproductie, namelijk Disney Junior Dream Factory in Studio D.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be