Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Erlebnispark Tripsdrill

Duits pretpark blijft onverwachts dicht vanwege zware storm

21-10-2021, 11.05 uurBeeld: @Jorrick_S

Bezoekers van het Duitse pretpark Erlebnispark Tripsdrill staan vanochtend voor een gesloten poort. Het attractiepark in deelstaat Baden-Württemberg wordt getroffen door een zware herfststorm. Daardoor kunnen de attracties niet open.

In eerste instantie zijn bezoekers wel binnengelaten. Toen duidelijk werd dat de schade te groot was, hebben medewerkers vrijkaarten uitgedeeld voor een volgend bezoek. Die zijn geldig tot eind 2022. Daarna is iedereen weggestuurd.

Op de Facebook-pagina van Tripsdrill valt nu te lezen dat het park in ieder geval de rest van de dag gesloten zal blijven "om veiligheidsredenen". "Wij vragen om jullie begrip.".

Prullenbakken
Een Nederlandse bezoeker spreekt over een "drama". "Er vliegt van alles rond, schuurtjes vallen uit elkaar en prullenbakken gaan overal heen, samen met hekken en borden."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Erlebnispark Tripsdrill
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be