Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heeft nu ook Broodje Unox met kiprookworst

22-10-2021, 11.36 uurBeeld: @jeroen_twee

Wie een Broodje Unox bestelt in de Efteling, kan sinds kort kiezen voor een ander soort worst. Naast de klassieke rookworst en een vegetarische worst is er voortaan ook een kipvariant verkrijgbaar. Het gaat om een pilot.

Op dit moment worden de Broodjes Unox met kiprookworst alleen geserveerd bij De Smaeckmaker, de kar naast Symbolica in parkdeel Fantasierijk. De normale en vegetarische worst zijn ook nog steeds onderdeel van het aanbod. Alle varianten hebben dezelfde prijs.

"Als het aanslaat, zal het waarschijnlijk blijven", weet een Efteling-woordvoerder. Het attractiepark telt in totaal vijf Unox-karren. Ze staan ook bij Villa Volta, naast De Vliegende Hollander, bij de Speelweide en naast de Piraña.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be