Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Storm in Plopsaland De Panne: entreedoek raakt los door harde wind

21-10-2021, 11.34 uurBeeld: Geoffrey Vandevelde

Door een zware storm is een deel van de ingang van Plopsaland De Panne weggewaaid. Het grote doek dat normaal gesproken bevestigd is aan de entree, raakte los. De brandweer moest eraan te pas komen om het enorme zeil te demonteren.

Op het opvallende doek staan rode theatergordijnen en het logo van het attractiepark, omringd door Studio 100-figuren als Bumba, Maya de Bij, Piet Piraat, Mega Mindy en Wickie de Viking. Volgens eerste schattingen zou de schade in het park 25.000 euro bedragen.

Plopsaland is vandaag gesloten voor publiek, met uitzondering van het overdekte gedeelte Mayaland Indoor. Ook het Plopsa Hotel en het aangrenzende zwembad Plopsaqua zijn toegankelijk. In het weekend gaat het volledige park weer open.

Windhoos
Ruim een jaar geleden werd Plopsaland ook getroffen door een pittige storm. Toen ontstond er wel schade. Decorstukken kwamen los en panelen braken af. In 2019 liet een windhoos een spoor van vernieling achter. Onder meer beelden, hekken en meubelstukken moesten het ontgelden.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be