Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

El Condor in de problemen

25-03-2013, 23.43 uur

Walibi Holland heeft de afgelopen weken flink gesleuteld aan de El Condor. Al die aanpassingen hebben de achtbaan echter geen goed gedaan.

Bij de eerste testritjes is te veel wrijving ontstaan, waardoor een treintje niet verder kwam dan de eerste twee loopings. Vervolgens bleven de karretjes halverwege de baan hangen. Technici proberen het acute mankement deze week te verhelpen.

In het ergste geval is de attractie gesloten als Walibi aanstaande zaterdag de poorten opent. Tijdens een speciale bijeenkomst voor journalisten en abonnementhouders op vrijdag blijft de El Condor sowieso aan de grond.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be