Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: halloweenacteur Walibi verzint nieuwe manier om bezoekers te laten schrikken

19-10-2021, 10.48 uurBeeld: @naomikleijn_

Een acteur van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland heeft een nieuwe manier gevonden om mensen aan het schrikken te maken. In TikTok-filmpjes is te zien hoe de man op een verhoging met een afdakje staat. Hij lokt omstanders naar zich toe en gebaart dat ze een buiging moeten maken.

Wanneer dat gebeurt, duwt hij met een hand tegen het dak aan. Daardoor krijgen de bezoekers in kwestie een enorme plens regenwater over zich heen. Het effect werkt dan ook alleen als het geregend heeft.

Het personage met de naam Frostbite is onderdeel van de scare zone Villains. Dat gebied bevindt zich bij de attracties Space Shot en G-Force. "Ze vonden het een geniale actie trouwens", reageert de acteur zelf op de videobeelden. "Gelukkig vonden ze het niet erg."

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be