Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland voegt actiefoto toe aan spookhuis: 'Blijvende herinnering'

18-10-2021, 15.40 uur

De schrikreacties van Toverland-bezoekers worden nu op de gevoelige plaat vastgelegd. Het Limburgse attractiepark heeft een actiefoto toegevoegd aan spookhuis Maison de la Magie. Wie tijdens de Halloween Nights een bezoek brengt aan het mysterieuze landhuis, krijgt na afloop een foto te zien.

"Met het fotopunt willen we onze bezoekers een blijvende herinnering bieden aan hun bezoek aan het haunted house", zegt een voorlichtster. "Omdat de foto op een onverwacht moment gemaakt wordt, zie je echt de schrik."

De foto's zijn voor 4 euro per stuk digitaal te koop bij een automaat. Die staat bij de uitgang van het spookhuis. Men hanteert dezelfde prijs bij andere fotolocaties in het park. Toverland is het enige attractiepark in Nederland met een actiefoto in een haunted house.

Oscar Pendula
In Maison de la Magie gaan waaghalzen op ontdekkingstocht door het verlaten huis van illusionist Oscar Pendula, waar het blijkt te spoken. Omdat het spookhuis zich buiten de grenzen van Toverland bevindt, rijden er treintjes van en naar de locatie. Tickets kosten 7,50 euro.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be