Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium laat Halloween-attractie staan

21-03-2013, 23.50 uur | Reacties

Lekker makkelijk: Walibi Belgium presenteert een oude Halloween-attractie als een gloednieuwe toevoeging. Het spookhuis Mad House 3D is voortaan ook geopend buiten de griezelperiode in oktober.

Zo kan het pretpark doen alsof er dit voorjaar toch iets nieuws te beleven valt, nu blijkt dat de heropening van de achtbaan Turbine nog een paar maanden op zich laat wachten.

Het tamme spookhuisje bevindt zich in een uit de kluiten gewassen zwarte partytent. Bezoekers worden met een 3D-bril door een fluorescerend doolhof gestuurd. De nieuwe naam: Walibi Fun House. Hoewel voor loopspookhuizen vaak apart betaald moet worden, blijft dit labyrintje gratis.

Meer Walibi Belgium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be