Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Video: zo eng is horror-evenement Screams in Avonturenpark Hellendoorn

17-10-2021, 12.13 uur

Wat kun je dit jaar verwachten van horror-evenement Screams in Avonturenpark Hellendoorn? Het Overijsselse pretpark staat op vier avonden in oktober in het teken van griezels, met drie spookhuizen, twee walkthroughs en vier scare zones. Een videocompilatie van Looopings brengt alle halloweenbelevingen in beeld.

De scare zones kregen de namen Red Thirst, Dragon Fear, Freak Circus en Pirates Bay. Voor de spookhuizen Horror Hotel, Death Lab en House of Witches moeten aparte tickets gekocht worden, voor 4 euro per stuk.

Verder zijn er de gratis toegankelijke walkthroughs Zombie Escape en Underground. Voor Zombie Escape wordt het verlaten terrein van waterpark Aquaventura gebruikt. Underground bevindt zich in de wachtrij van de overdekte achtbaan Rioolrat.

Waterbaan
Er zijn nog Screams-avonden op vrijdag 22, zaterdag 23 en zaterdag 30 oktober. Het park is dan open tot 23.00 uur. Tot 19.00 uur zijn er kindvriendelijke activiteiten onder de noemer Heksendoorn. Om 18.45 uur vindt een vuurwerkshow plaats bij waterbaan Wild Waterval.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be