Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gondoletta in de Efteling voorlopig gesloten vanwege technisch probleem

16-10-2021, 17.28 uurBeeld: @efteling_1898

De Gondoletta in de Efteling is tot nader order dicht. Vanwege een technisch probleem kunnen bezoekers voorlopig geen boottocht maken over de Siervijver. Vanochtend was te zien hoe twee bootjes tegen elkaar aan in het water lagen.

De veertig bootjes van de Gondoletta zitten onder water vast aan een kabel. Het mankement zelf heeft echter niet met de kabel te maken, vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

"In verband met een ander technisch probleem zijn we aan het sleutelen gegaan", legt hij uit. "Daardoor ligt de kabel nu even niet zoals de bedoeling is." De Efteling weet nog niet wanneer de attractie weer open kan.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be