Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe rotsen bij De Indische Waterlelies in de Efteling

23-10-2021, 22.45 uurBeeld: @jeroen989

De grote onderhoudsbeurt bij De Indische Waterlelies in het Sprookjesbos van de Efteling is achter de rug. Sinds juni vonden er werkzaamheden plaats bij het beroemde sprookje uit 1966. Zo werd de grote rotspartij boven de gaanderij met zuilen volledig vervangen.

Ook bij de ingangstunnel was het rotswerk aan vervanging toe. Verder is de wandelroute opnieuw betegeld. Tijdens de renovatie, die ruim vier maanden geduurd heeft, bleef het sprookje toegankelijk via de uitgang.

Alleen de afgelopen dagen was De Indische Waterlelies volledig buiten gebruik. De tunnel bij de uitgang werd al in 2019 opnieuw opgebouwd.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be