Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi-mascotte Eddie de Clown aan het werk in de McDrive

15-10-2021, 13.39 uur

Klanten van de McDonald's in Lelystad zijn onlangs bediend door niemand minder dan Eddie de Clown. Walibi's halloweenmascotte bracht een bezoek aan het fastfoodrestaurant om te checken of "die andere clown" aanwezig was, doelend op Ronald McDonald.

Ter plekke kreeg hij de kans om mee te helpen bij de McDrive, blijkt uit een video die Walibi op social media heeft gezet. Medewerkers gieren het uit terwijl Eddie hysterisch om rietjes vraagt. Ook scheldt hij een gast uit voor "vetklep" en vertelt hij een kind dat hij het speeltje al uit een besteld Happy Meal gehaald heeft.

Eddie de Clown is al vijftien jaar het gezicht van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dit jaar rijdt hij in een karretje door het park heen. Als hij stopt, kunnen bezoekers met hem op de foto. Het halloweenseizoen duurt nog tot en met zondag 31 oktober.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be