Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell speelt in op succes van tv-serie Squid Game

15-10-2021, 10.49 uur

Duinrell knipoogt in een nieuwe TikTok-video naar de populaire serie Squid Game. Het Wassenaarse attractiepark toont beelden van een enorme huiveringwekkende pop in kindergebied Wonderland. Die heeft wel wat weg van een lugubere pop uit de absurdistische Netflix-show.

De Zuid-Koreaanse dramaserie draait om een mysterieus overlevingsspel waarbij de deelnemers een groot geldbedrag kunnen winnen. Als ze afvallen, worden ze gedood. Met 111 miljoen kijkers in zeventien dagen had Squid Game de best bekeken serielancering ooit op Netflix.

Het Duinrell-filmpje op TikTok verwijst naar de eerste aflevering, waarin met behulp van een grote pop een Annemaria Koekoek-spel gespeeld wordt. Presentator Eduard Verbaarschot schrikt zich een hoedje van de Duinrell-reus, die - net als in de serie - een Zuid-Koreaans kinderliedje lijkt te zingen.



Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be