Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Video: bijzondere dronebeelden van Rookburgh en flying coaster F.L.Y. in Phantasialand

14-10-2021, 19.05 uur

Phantasialand laat flying coaster F.L.Y. op een unieke manier zien. Voor een promotievideo op YouTube werd themagebied Rookburgh in beeld gebracht met behulp van een drone. Ook Hotel Charles Lindbergh, gelegen in het themadeel, komt voorbij.

Voor het filmpje van 42 seconden werkte het Duitse pretpark samen met reisplatform Beautiful Destinations. "De hartslag van Rookburgh merk je overal: in de themawereld, in het Hotel Charles Lindbergh en in de flying launch coaster F.L.Y.", staat in de beschrijving.

"Voel het met al je zintuigen, terwijl je door deze bruisende wereld vliegt tijdens deze meeslepende filmische reis." F.L.Y., gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma, is de langste flying coaster ter wereld en de eerste met een lancering. Bezoekers leggen het parcours liggend af. De opening vond ruim een jaar geleden plaats.



Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be