Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Eddie de Clown over vleesetende planten in Eigen Huis & Tuin

30-10-2021, 10.10 uur

Kijkers van de tv-show Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven zagen vrijdag plotseling een opvallend gezicht voorbijkomen. Het lifestyleprogramma op RTL 4 behandelde een kijkersvraag van niemand minder dan Eddie de Clown, de mascotte van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Hij bleek alles te willen weten over vleesetende planten. In een ludiek ingestuurd filmpje vertelde de horrorclown dat het attractiepark na afloop van het evenement vaak "gigantische hoeveelheden vlees" over heeft.

Eddie wilde van tuinman Tom Groot weten of vleesetende planten de uitkomst zouden kunnen bieden. "Hoe zit dat? Hoe onderhoud ik ze, waar schaf ik ze aan, welke moet ik nemen? Daar weet jij waarschijnlijk alles van."

Vleesresten
Maar helaas voor de clown: het blijkt niet mogelijk om vleesresten te voeren aan vleesetende planten. Deskundige Groot, die verschillende soorten had meegenomen naar de studio, legde uit dat dergelijke planten hooguit af en toe een vliegje kunnen vangen en verteren.

De halloweenuitzending van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven, met presentatrice Froukje de Both, is terug te kijken via de website van RTL XL. Het item met Eddie de Clown begint na vijf minuten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be