Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Nieuw hotelrestaurant Plopsaland gaat ook open voor lunch

14-10-2021, 12.57 uur

Het nieuwe Plopsaland-restaurant Le Grand Buffet, onderdeel van het Plopsa Hotel, is binnenkort niet alleen geopend voor ontbijt en diner. Vanaf zaterdag 16 oktober kunnen bezoekers er ook terecht voor een uitgebreid lunchbuffet.

Le Grand Buffet opende in juni. Het etablissement is toegankelijk voor zowel hotelgasten als dagbezoekers. Het aanbod bestaat onder andere uit salades, vlees- en visgerechten, pasta's en groenten. Voor kinderen is er een apart kinderbuffet.

Het lunchbuffet wordt van 12.30 tot 14.30 uur aangeboden op zaterdagen, zondagen en alle dagen tijdens de herfst- en kerstvakantie, voor 29,95 euro per persoon. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen 14,99 euro. Vooraf reserveren wordt aanbevolen.

Korting
Plopsa-abonnees ontvangen 10 procent korting. Ontbijt en diner zitten inbegrepen bij een hotelovernachting. De prijs van een avondbuffet bedraagt 35 euro, voor een ontbijt rekenen daggasten 24,99 euro af.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be