Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Video: Movie Park Germany presenteert bloederige horrorversie van nieuwe achtbaan

16-10-2021, 11.21 uur

Movie Park Germany heeft een extra verrassing in petto tijdens het Halloween Horror Festival. 's Avonds wordt de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour omgebouwd tot een huiveringwekkende horrorattractie. Na 18.30 uur is de rollercoaster in het Duitse pretpark alleen geschikt voor personen van 16 jaar en ouder.

Bezoekers komen dan acteurs en skeletten tegen in de wachtrij van de Movie Park Studio Tour. Bovendien zijn alle media-elementen - schermen en projecties - vervangen door bloederige varianten. In de voorshow wordt bijvoorbeeld een regieassistent door zijn kop geschoten. Daarmee is de toon gezet.

De hoofdrol is weggelegd voor een duivelse filmklapper die zichzelf voorstelt als Self Driving Intelligence Killing Machine. Hij heet zijn slachtoffers welkom in de Horrorwood Studios. In de wachtrij verschijnen gruwelijke horrorscènes. Regisseur Steven Killberg verzorgt de veiligheidsinstructies.

Gremlins
Ook tijdens de rit is er het één en ander veranderd. Zo verschijnen er zombies en aliens in een tornadoscène. Bij een draaischijf wordt een scène vertoond gebaseerd op de film Gremlins 2: The New Batch (1990).

Movie Park Studio Tour is een 532 meter lange multi dimension launch coaster van fabrikant Intamin, geopend in juni. De attractie haalt een topsnelheid van 60 kilometer per uur. Voor het opnemen en implementeren van het nieuwe halloweenmateriaal werden de Duitse firma's IMAscore and IMAmotion ingeschakeld.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be