Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling werkt aan alternatief voor defect waterbed in speelgebied Nest

13-10-2021, 22.52 uurBeeld: @erwinseftelings

De soap rond het waterbed in het nieuwe Efteling-speelgebied Nest duurt voort. Begin deze maand was het onderdeel heel even in gebruik, na langdurige problemen. Nu staan er weer hekken om het speeltoestel heen.

Een Efteling-woordvoerder bevestigt dat men de oplossing gevonden dacht te hebben. Die bleek wederom van tijdelijke aard. Het waterbed is voor de derde keer sinds de opening van Nest op 31 mei defect.

"Het was de bedoeling dat deze oplossing langer mee zou gaan", aldus de voorlichter. De Efteling ziet na het zoveelste mankement in dat er iets rigoureus moet veranderen. "Er is een alternatief in ontwikkeling." Of dat wederom een waterbed wordt of een totaal ander toestel, is nog niet duidelijk.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be