Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Sprookjeshof

Investeringen in Sprookjeshof Zuidlaren, te beginnen met Hans en Grietje

13-10-2021, 23.21 uur

Speelpark Sprookjeshof gaat investeren in de toekomst. De komende vijf jaar moet het hele park een metamorfose krijgen. Een eerste project is al zichtbaar: het attractiepark in Zuidlaren stak zo'n 100.000 euro in een vernieuwd sprookje.

Hans en Grietje keerden na ruim twee jaar terug in een nieuwe gedaante, inclusief een gloednieuw snoephuisje van polyester. De creaties zijn afkomstig uit Denemarken.

"Dit wordt de nieuwe stijl van sprookjes die we hier willen toepassen", vertelt eigenaar Tjebbe Haringa. De komende dagen worden de puntjes op de i gezet.

Restaurant
Ondanks de coronacrisis hebben bezoekers het park niet in de steek gelaten, aldus Haringa. "En nu willen we ook wat terugdoen. We hebben eigenlijk te weinig in het park gedaan." Wel is het restaurant al vernieuwd. Dat heet tegenwoordig 't Hof van Zuidlaren.Meer Speelpark Sprookjeshof
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be