Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Staking in Disney-hotel: kamers niet schoongemaakt, maar wel een gratis knuffel

12-10-2021, 19.21 uurBeeld: @Alexandra_Ball, @davy74, @WickedMrWombat

De staking in Disney-hotel Newport Bay Club heeft ook maandag en dinsdag nog voor problemen gezorgd. Doordat externe schoonmakers weigeren aan het werk te gaan, worden hotelkamers niet schoongemaakt. Ter compensatie deelt Disneyland knuffels uit.

Bezoekers treffen in hun kamer een brief aan met de tekst: "Beste gasten, vanwege een onverwachte situatie is jullie kamer helaas niet schoongemaakt. We bieden onze excuses aan voor dit ongemak en we doen alles wat mogelijk is om de kwestie zo snel mogelijk op te lossen. Bedankt voor jullie begrip en we wensen jullie een prettig verblijf."

Bij de brief is een gratis Disney-knuffel weggelegd. Net als op zondagavond stonden er maandag lange rijen bij de receptie. Op social media wordt geklaagd over viezigheid in de kamers.

Geld uitsparen
Disneyland Paris huurt externe bedrijven in voor het schoonhouden van de hotels en parken. Men kiest er bewust voor om de schoonmakers niet zelf in dienst te nemen. Op die manier wordt geld uitgespaard.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be