Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Wie durft? Horrorsupermarkt met schrikeffecten in Walibi Holland

14-10-2021, 11.10 uur

Eén van de grootste verrassingen van Walibi's Halloween Fright Nights bevindt zich dit jaar in de scare zone Firepit. Daar is tijdens het halloweenseizoen een horrorsupermarkt te vinden, een initiatief van frisdrankmerk Fanta. Bezoekers krijgen de opdracht om naar binnen te gaan en een boodschappenlijstje met enkele items af te werken.

Eenmaal binnen blijkt het te spoken in de zogeheten Mobile Market. 'Klanten' worden de stuipen op het lijf gejaagd én ondertussen gefilmd. Tijdens hun bezoek ontvangen ze een QR-code waarmee ze na afloop een korte video van hun helse shopervaring kunnen bekijken.

Het concept was niet vooraf aangekondigd. Toegang tot de Mobile Market van Fanta is gratis. De supermarkt gaat op Fright Nights-dagen open van 18.00 tot 23.00 uur. Als bezoekers geluk hebben, mogen ze een paar van de gevonden spullen houden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be