Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: halloweenthema voor Merlin's Magic Castle in Walibi Holland

10-10-2021, 23.59 uur

Walibi-attractie Merlin's Magic Castle heeft een speciaal horrorthema gekregen. Tijdens de halloweenperiode wordt het verhaal rond tovenaar Merlijn en zijn uiltje tijdelijk naar de achtergrond verschoven. In plaats daarvan klinkt er nu een horrorsoundtrack in het draaiende huis.

De bekende tovenaar heeft zijn burcht kennelijk halsoverkop verlaten. Walibi presenteert in oktober een aangepast ritprogramma met opzwepende muziek en een bijbehorende lichtshow. De naam van de attractie werd niet gewijzigd.

De Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights duren nog tot en met zondag 31 oktober. De vernieuwingen bij Merlin's Magic Castle werden al in oktober 2020 doorgevoerd, maar toen stopte Walibi's halloweenseizoen al na twee dagen vanwege de coronacrisis.

Lichtshow
Het gebeurt vaker dat Walibi attracties aanpast ter gelegenheid van Halloween. Zo klinkt bij boomerang coaster Speed of Sound 's avonds een horrorsoundtrack en is achtbaan Lost Gravity voorzien van een spectaculaire lichtshow.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be