Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Conceptleider Efteling heeft nu zijn eigen adviesbureau

12-10-2021, 16.58 uur

Efteling-oudgediende Olaf Vugts is nu ook in te huren door andere bedrijven. Na 32 jaar bij de Efteling gaat hij zijn werk voor het Kaatsheuvelse attractiepark combineren met zijn eigen adviesbureau. Firma's kunnen Olaf Vugts Imagineering inschakelen voor adviezen over merken, verhalen en conceptontwikkeling.

Vugts was de afgelopen decennia onder meer marketingmanager, parkmanager, marketingdirecteur en creatief directeur bij de Efteling. Tegenwoordig is hij nog actief als conceptleider, al is die rol vrij beperkt. Verder houdt hij zich als ambassadeur bezig met Villa Pardoes, het vakantieverblijf voor zieke kinderen en hun gezin.

"Ik heb besloten om als zelfstandig ondernemer bedrijven te gaan adviseren", schrijft Vugts op LinkedIn. "Daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring middels inspirerende en gepersonaliseerde presentaties op het gebied van storytelling en experience."

Frisse energie
Het Efteling-gezicht is naar eigen zeggen al gestart met projecten voor merken als Shoeby, Dille & Kamille, RBT De Langstraat en de Hospitality Group. Hij spreekt over "een nieuwe fase, waar ik met veel frisse energie aan begonnen ben".

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be