Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-theatershow Caro afgelast vanwege technische problemen

10-10-2021, 11.22 uurBeeld: @YouriOlierhoek

Theatershow Caro in het Efteling Theater is zaterdagavond geschrapt in verband met technische problemen. Ook vanavond gaat de voorstelling niet door. Dat bevestigt een woordvoerster van de Efteling aan Looopings.

"Er is een probleem met het waterscherm en met de draaischijf", aldus de voorlichtster. "We zijn het nu aan het oplossen." Gasten die onverrichter zake terug naar huis moesten keren, kregen een gratis drankje aangeboden.

Wie speciaal voor Caro naar Kaatsheuvel was gekomen, ontving ook een gratis parkeerkaart. De Efteling neemt contact op met de bezoekers om een nieuwe datum te plannen. "We hopen dat de eerstvolgende show donderdag gewoon doorgang kan vinden."

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be