Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland combineert Halloween met dinosaurussen

18-10-2021, 12.05 uur

Plopsaland De Panne heeft tijdens de halloweenperiode nóg een evenement op de planning staan. Naast alle halloweenactiviteiten verwelkomt het attractiepark ook twee weekenden lang dinosaurussen. Tijdens de Jurassic Weekends worden bezoekers geconfronteerd met brullende monsters.

Ze kunnen met de dino's op de foto op het Dorpsplein, onder de noemer Dino Encounter. Verder is er de Dino Battle: een speels gevecht tussen twee dino's op het Kasteelplein. Daarnaast maken dino's een wandeling door het park met hun verzorgers: de Dino Walk.

Het concept is niet helemaal nieuw. Eerder waren er al meermaals vergelijkbare Jurassic Weekends in zusterpark Plopsa Coo. Het tweede en laatste dinoweekend in De Panne vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 oktober.

Piet Piraat
De halloweenperiode duurt daar nog tot en met zondag 7 november, met op wisselende dagen een halloweenvoorstelling met Piet Piraat, een vuurwerkshow, meet-and-greets en - voor de oudere kinderen - Halloween Scare Nights.Meer Plopsaland De Panne
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be