Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Waterpark Attractiepark Slagharen weer toegankelijk voor abonnementhouders

10-10-2021, 08.30 uur

Attractiepark Slagharen versoepelt de regels voor abonnees. Zij hoeven hun bezoek vanaf dit weekend niet meer vooraf online te reserveren. Bovendien is waterpark Aqua Mexicana voortaan ook weer toegankelijk voor abonnementhouders, in plaats van alleen voor vakantiegasten.

De beschikbaarheid is nog wel beperkt. Wie wil zwemmen, kan ter plekke een tijdvak van circa twee uur boeken bij de gastenservice. "Daarna kan op basis van een geselecteerd tijdslot een ticket voor Aqua Mexicana gekocht worden voor 8,50 euro per persoon", laat het park weten. Het zwembad is open van 11.00 tot 19.00 uur.

Er zijn ook jaarkaarten in omloop inclusief toegang tot het zwemparadijs. Personen met zo'n abonnement kunnen de beschikbaarheid eveneens ter plekke controleren. Voor dagbezoekers van het Overijsselse pretpark is voorlopig nog geen plek in Aqua Mexicana.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be