Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oud-en-nieuwfeest Efteling moet dit jaar wel doorgaan

08-10-2021, 10.16 uur

Het is dit jaar weer mogelijk om oud en nieuw te vieren in de Efteling. Nadat het nieuwjaarsfeest in het attractiepark in 2020 niet kon doorgaan vanwege de coronaregels, staat het evenement nu wel weer op de planning. Dat heeft de Efteling zojuist bekendgemaakt.

De festiviteiten op vrijdag 31 december duren van 19.00 tot 01.00 uur. Bezoekers kunnen gezamenlijk aftellen naar 2022, met muzikaal entertainment en een aansluitende vuurwerkshow.

Tickets gaan begin november in de verkoop, voor 45 euro per persoon. Abonnementhouders ontvangen 25 procent korting. Zij betalen nog 33,75 euro. Wie blijft slapen in het Efteling Hotel of de vakantieparken Bosrijk of Loonsche Land krijgt automatisch toegang tot de feestavond.

Lichtshow
Vorig jaar wilde de Efteling het feest in eerste instantie laten plaatsvinden met een lichtshow in plaats van vuurwerk, om groepsvorming te voorkomen. Later werd het evenement vervangen door een reguliere openingstelling voor verblijfsgasten, tot 23.00 uur. Uiteindelijk was de Efteling helemaal niet open op 31 december: half december startte een ruim vijf maanden durende coronasluiting.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be