Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Podcast: dit gebeurt er tijdens de horror-overnachtingen in Walibi's vakantiepark

11-10-2021, 21.00 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Wat kun je verwachten van After Dark, het nieuwe halloweenconcept in het vakantiepark van Walibi Holland? Bezoekers van de Halloween Fright Nights kunnen dit jaar voor het eerst blijven slapen in een speciaal horrorhuisje. Daar worden ze na sluitingstijd de stuipen op het lijf gejaagd met behulp van acteurs en speciale effecten, buiten en ín de bungalow.

Looopings was er tijdens het eerste weekend bij. In een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast bespreken Wessel Wit, Wesley Groos en Robin Schulte wat zij van de beleving vonden. Hoe extreem is de ervaring? Welke speciale effecten worden er gebruikt? Komen vakantiegasten überhaupt aan slapen toe? Wie nog verrast wil worden, kan beter niet luisteren.

Verder worden ook de Halloween Fright Nights zelf besproken. Hoe zit het met de drukte? Vallen de nieuwe halloweenattracties Wicked Woods, The Final Hideout en Wrong Turn: Into Darkness in de smaak? Bovendien is er een boodschap van mascotte Eddie de Clown, die vertelt wat hij van het eerste weekend vond.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Podimo, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be