Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Freizeitpark Schloss Beck

Politie zoekt getuigen van snoepjesdiefstal in Duits pretpark

08-10-2021, 17.12 uur

Snoepjesdieven hebben afgelopen weekend toegeslagen in het Duitse pretpark Freizeitpark Schloss Beck. Zondag werd er rond 02.00 uur 's nachts ingebroken bij een kraampje in het attractiepark. De daders zijn er vandoor gegaan met snoepgoed, zo valt te lezen in een politiebericht.

"Onbekende personen hebben verschillende snoepjes buitgemaakt en zijn vervolgens weggelopen", laat de politie weten. "Ze werden in beeld gebracht door een beveiligingscamera." Het gaat om drie jonge mannen van midden twintig, weet de politie.

Wat ze met de snoepjes gedaan hebben, is niet duidelijk. Men zoekt naar getuigen. Freizeitpark Schloss Beck bevindt zich op een steenworp afstand van Movie Park Germany. Er staan familieattracties als een reuzenrad, een carrousel, een paardenbaan, een trektoren, trampolines, een kabelbaan, een waterglijbaan en een kinderachtbaan.

Meer Freizeitpark Schloss Beck
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be