Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: pratende Walibi-fontein krijgt videosite Dumpert op bezoek

07-10-2021, 19.09 uur

De pratende fontein van Walibi Holland ontpopt zich tot een ster op videosite Dumpert. Verschillende filmpjes van de fontein, waarin te zien is hoe kinderen belachelijk worden gemaakt, werden de afgelopen tijd goed bekeken. Daarop besloot Dumpert-presentator René van Leeuwen eens langs te gaan in het pretpark.

Het leverde een kort gesprek op, waarin Van Leeuwen zelf ook een nat pak haalt. "Soms moet je ze even op hun plek zetten, anders komt er niks meer terecht van de Nederlandse jeugd", zegt de fontein over opdringerige kinderen die hem dagelijks lastigvallen.

Ook deelt hij een sneer uit aan de presentator, die volgens hem zo ingezet kan worden als griezel tijdens de Halloween Fright Nights. "Je kunt zo meedoen zonder schmink."

Aso
De "aso-fontein", zoals de blikvanger door Dumpert wordt genoemd, staat al sinds 2007 in Walibi. In de loop der jaren is het uiterlijk van de fontein wel meermaals gewijzigd. Het principe werd gebaseerd op een vergelijkbare interactieve fontein in het Amerikaanse themapark Universal's Islands of Adventure.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be