Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland serveert halloweenversie van aardappelsnack Spirello

23-10-2021, 10.24 uur

Toverland verkoopt tijdens het halloweenseizoen een nieuwe versie van de bekende aardappelsnack Spirello. Bezoekers kunnen de gefrituurde aardappelspiraal tijdelijk bestellen met pittige srirachamayonaise en rode bieten.

Die variant kost 4,25 euro per stuk. Srirachamayonaise heeft een scherpe, kruidige smaak dankzij onder meer chilipepers. Volgens het attractiepark is er ook sprake van een glow-in-the-dark-effect.

Het halloweenhapje staat op het menu bij de Spirello-kraam tussen de themagebieden Magische Vallei en Avalon. De halloweenperiode in Toverland duurt nog tot en met zondag 7 november.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be