Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Aspro Parks

Regiodirecteur Dolfinarium, Neeltje Jans en Linnaeushof met pensioen

07-10-2021, 13.14 uur

Bert van de Hoef, algemeen directeur bij Deltapark Neeltje Jans en regiodirecteur bij parkengroep Aspro Parks, gaat op 1 november met pensioen. Zijn opvolgers staan al klaar. Bij Aspro Parks horen naast Neeltje Jans ook onder andere het Dolfinarium in Harderwijk, Linnaeushof in Heemstede en Boudewijn Seapark in Brugge.

Bij Deltapark Neeltje Jans, het grootste attractiepark van Zeeland, neemt Jacqueline Leenheer het stokje over. Zij werkt al bijna twintig jaar bij het park, onder meer als commercieel manager.

Als nieuwe regiodirecteur bij Aspro is Lars van den Ham aangesteld, de huidige algemeen directeur van het Belgische Boudewijn Seapark. De dagelijkse leiding van het Nederlandse Dolfinarium blijft in handen van parkmanager Alex Tiebot.

Adviseur
Van de Hoef heeft 21 jaar voor de groep gewerkt, die ook parken exploiteert in onder meer Frankrijk, Spanje, Portugal en Zwitserland. Bekende voorbeelden zijn de Franse Walygator-parken. De Nederlander blijft na zijn pensioen actief als adviseur voor het moederbedrijf.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be