Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongeren veroorzaken overlast bij Rijswijkse kermis: attracties eerder dicht

07-10-2021, 01.58 uurBeeld: Rides Reporter

De kermis in Rijswijk ondervindt veel last van rellende jongeren. Vanwege een grimmige sfeer en opstootjes bij het terrein moest de Zuid-Hollandse kermis tot nu toe twee keer eerder gesloten worden dan gepland. Exploitanten lopen daardoor een hoop inkomsten mis.

Zaterdag zou het evenement tot middernacht duren, maar al rond 21.00 uur werden de attracties stilgezet omdat aanwezige jongeren zich baldadig gedroegen. Zondagavond vond in de buurt van de kermis een grote vechtpartij plaats.

Toen de herrieschoppers het kermisterrein op wilden gaan, heeft de organisatie in overleg met de politie besloten om wederom vroegtijdig dicht te gaan. Naar aanleiding van de ongeregeldheden worden er meer beveiligers ingezet.

Winkelcentrum
De najaarskermis in Rijswijk begon op vrijdag 1 oktober. Het evenement bij winkelcentrum In de Bogaard duurt nog tot en met zondag 10 oktober. Er staan attracties als Hell Raiders, Rainforest, Europe Flyer, Pandora, Disco Jumper XXL en Crazy Beach Party.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be