Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Missie geslaagd: 135 ritjes in Slagharen-achtbaan Gold Rush voor het goede doel

13-10-2021, 22.29 uur

De droom van pretparkfan Roel van der Kwast (19) is uitgekomen. Hij zat vandaag urenlang in Gold Rush, de triple-launch coaster van Attractiepark Slagharen. Tussen 11.00 en 18.00 uur maakte hij maar liefst 135 ritjes. Daarmee haalde de Gelderse achtbaanliefhebber geld op voor het goede doel.

Van der Kwast liet zich sponsoren: via de website van KWF Kankerbestrijding was het mogelijk om een donatie te doen. Bovendien steunde Slagharen het initiatief met 5 euro per gemaakt rondje, uiteindelijk 675 euro.

Aan het einde van de dag stond de teller op 1776 euro, terwijl Van der Kwast 750 euro als streefbedrag had opgegeven. "Dat is gewoon ruim verdubbeld", vertelt hij trots aan Looopings. "Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en het aantal ritjes dat ik heb kunnen maken."

Doorgaan
Was het zwaar? "Nee, ik heb eigenlijk nergens last van gehad. Ik heb het gewoon erg naar mijn zin gehad." En is hij voorlopig even klaar met Gold Rush? "Ik zou morgen gewoon weer instappen. Sterker nog: ik had zo nog twee uur door kunnen gaan."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be