Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp

Chantal Janzen helpt mee in Diergaarde Blijdorp voor tv-programma

07-10-2021, 13.36 uur

Kijkers van RTL 4 hebben gisteravond kunnen zien hoe Chantal Janzen meehielp in Diergaarde Blijdorp. Voor haar programma Chantals Beauty Camper bracht ze een bezoek aan de Rotterdamse dierentuin, met als doel om twee dierverzorgers een make-over te geven.

Stylist Fred van Leer en visagist Leco van Zadelhoff bekommerden zich over olifantenverzorgers Jedida en Marleen, die in het dagelijks leven nooit make-up hebben gedragen. Janzen nam ondertussen het werk van de verzorgers over. Ze kreeg de opdracht om poep te scheppen, olifanten nat te spuiten en appels te voeren.

Naar Chantals Beauty Camper keken woensdag gemiddeld 499.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De uitzending is terug te vinden op de website RTL XL en streamingplatform Videoland. Het gedeelte in Blijdorp begint na 37 minuten.

Meer Diergaarde Blijdorp
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be