Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The Amsterdam Dungeon

Halloween in The Amsterdam Dungeon: speciale show en verlengde openingstijden

15-10-2021, 21.22 uur

The Amsterdam Dungeon staat deze maand in het teken van Halloween. Ter gelegenheid van het halloweenseizoen introduceerde de horrorattractie in de hoofdstad een nieuwe tijdelijke show over de pest, oftewel de Zwarte Dood.

Die is nog de hele maand oktober te zien. Bovendien zijn er op donderdag 28, vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober speciale halloweenavonden, met verlengde openingstijden. "De Dungeon is dan een stuk enger dan normaal", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Er worden op die dagen bijvoorbeeld extra schrikeffecten toegepast. Op donderdag, vrijdag en zondag is de attractie open van 10.45 tot 21.00 uur, op zaterdagavond sluiten de deuren pas om 23.00 uur. Tickets kosten dan 25 euro in plaats van 21 euro.

Meer The Amsterdam Dungeon
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be