Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand: geen verschil meer tussen entreeprijs zomer- en winterseizoen

06-10-2021, 17.40 uur

Phantasialand is voortaan 's zomers en 's winters in principe even duur. De entreeprijs van winterseizoen Wintertraum werd gelijkgetrokken met het reguliere zomertarief. Bezoekers betalen in de wintermaanden 54,50 euro voor een standaardticket, net als afgelopen zomer.

Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 60-plussers moeten 44,50 euro afgerekend worden. Op internet zijn voor specifieke dagen wel goedkopere toegangsbewijzen verkrijgbaar. Wie nu een kaartje koopt voor een doordeweekse dag in november, is in veel gevallen bijvoorbeeld nog maar 34,50 euro kwijt.

Voor het eerst gaat Phantasialand niet dicht tussen het zomer- en winterseizoen. Het zomerseizoen loopt tot en met vrijdag 19 november. Een dag later, op zaterdag 20 november, start Wintertraum. Vorig jaar was dat eigenlijk ook al de bedoeling, maar toen werd het Duitse pretpark begin november gesloten vanwege het coronavirus.

Uitzondering
Als de coronacrisis dit keer geen roet in het eten gooit, blijft Phantasialand tot en met zondag 23 januari elke dag geopend, met uitzondering van vrijdag 24 en zaterdag 25 december en maandag 10, dinsdag 11, maandag 17 en dinsdag 18 januari.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be