Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Halloweenplannen Walibi Belgium bekend: nieuwe scare zones, walkthrough en illusieshow

05-10-2021, 13.34 uur

Het halloweenseizoen van Walibi Belgium wordt volgens het pretpark "spectaculairder dan ooit". Vandaag is het complete programma bekendgemaakt. Hoogtepunt van 2021 moeten de drie nieuwe scare zones Rebellion Land, Last Shelter en Psycho Circus worden.

Last Shelter, gelegen bij botsauto's Tuf Tuf Club, draait om een legerkamp dat bevolkt wordt door bloeddorstige zombies. Psycho Circus staat in het teken van killer-clowns. Het verhaal achter Rebellion Land gaat over een bende die een gebied kort en klein heeft geslagen, waardoor er een "duistere schroothoop" overbleef.

Drie bestaande spookhuizen keren terug: Nagulai en The Curse of Amun uit 2019 en Mine Blast uit 2016. De haunted houses Bloc H en The House of Silent Jill - eerder Black Rose - zijn niet meer van de partij. Helemaal nieuw is de walkthrough Lost Forest, gelegen in een bosgebied in de openlucht. In het 4D-theater draait de film Dracula. Illusionist Christian Farla verzorgt meermaals per dag de Lucifer Show in het Tiki-Theater.

Overstromingen
Walibi Belgium was de afgelopen maanden gesloten vanwege zware overstromingen in juli. De herstelwerkzaamheden waren net op tijd afgerond voor het horror-evenement. De halloweenperiode duurt van zaterdag 16 oktober tot en met zondag 7 november. Het park is open in de weekenden en tijdens de Belgische herfstvakantie, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 november.

Er zijn zeven avondopenstellingen tot 22.00 uur: op zaterdag 23, zaterdag 30 en zondag 31 oktober en maandag 1, donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 november. Op andere dagen sluiten de poorten om 18.00 uur. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is voor personen vanaf 16 jaar verplicht. Mondkapjes hoeven niet meer gedragen te worden.

Speedy Hell
Tickets voor de spookhuizen en walkthrough kosten tussen de 5 en 8 euro per stuk. Voor 50 euro krijgen bezoekers een Speedy Hell-pas, goed voor één keer toegang tot elke halloweenbeleving zonder te wachten en 10 procent korting in souvenirwinkels en restaurants.

Verder is er de vip-pas Speedy Hell Unlimited, voor 85 euro. Daarmee krijgen bezoekers ook één keer versnelde toegang tot de nieuwe achtbaan Kondaa en onbeperkt versnelde toegang tot de andere attracties. Bovendien mogen ze een bezoek brengen aan The Bar'Hell, de bar van de bende uit Rebellion Land.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be