Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-verzamelbeurs keert terug na coronapauze

05-10-2021, 12.17 uur

Efteling-fans kunnen elkaar binnenkort weer ontmoeten tijdens een speciale verzamelbeurs. Na twee jaar afwezigheid keert de Efteling- en Anton Pieck-verzamelbeurs terug op zaterdag 23 oktober 2021. De organisatie koos voor een nieuwe naam en een opgefriste uitstraling.

Voortaan wordt het halfjaarlijkse evenement Versamelbeurs Het Poortje genoemd. De bijeenkomst vindt plaats in feestzaal De Pelgrimhoeve in Tilburg, van 10.00 tot 15.00 uur. Alle bezoekers moeten een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen in de CoronaCheck-app. De entree is gratis.

"Er zijn diverse standhouders die zeer uiteenlopende verzamelitems van Anton Pieck en de Efteling aanbieden", meldt de organisatie. "De beurs is ook de knusse ontmoetingsplek voor liefhebbers en verzamelaars, om bij te praten over je favoriete hobby."

Afgelast
De laatste beurs werd gehouden in oktober 2019. Sindsdien kon het evenement niet doorgaan vanwege de geldende coronamaatregelen. De editie in maart 2020 was één van de eerste bijeenkomsten in de pretparkwereld die afgelast moest worden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be