Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Niet gevaccineerd en wel naar Halloween in Walibi? Hier kun je je laten testen

04-10-2021, 15.19 uur

Wie niet volledig gevaccineerd is en geen herstelbewijs op zak heeft, moet zich dit jaar testen voor een bezoek aan de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Het pretpark beschikt niet over een vrij toegankelijke eigen testlocatie. Bezoekers zijn aangewezen op testcentra in omliggende steden.

Via testenvoortoegang.org is het mogelijk om een gratis test in te plannen. Het kan tot twee uur duren voordat het resultaat bekend is. Het testcentrum dat het dichtst bij Walibi ligt, is te vinden in Harderwijk. De firma Covidia heeft een testlocatie op de Ceintuurbaan, gelegen op ongeveer achttien minuten rijden van het attractiepark.

Andere testcentra in de buurt bevinden zich op de Badweg in Lelystad, op het Rodetorenplein in Zwolle en op de Vlijtseweg in Apeldoorn. Door op testenvoortoegang.org je huisadres in te voeren, verschijnen locaties in je eigen omgeving.

Medewerkers
Een testuitslag is 24 uur geldig. Walibi Holland controleert alleen op coronabewijzen bij de hoofdingang. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen. Ook medewerkers, waaronder honderden halloweenacteurs, worden niet gecontroleerd.

In augustus liet Walibi weten met coronatoegangsbewijzen te gaan werken tijdens het halloweenseizoen, om daar vervolgens in september weer op terug te komen. Vandaag werd bekend dat de plannen opnieuw zijn gewijzigd op verzoek van de gemeente Dronten: er zal bij de ingang alsnog een coronacheck plaatsvinden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be