Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Vacature: Looopings is op zoek naar een freelance journalist

09-10-2021, 09.53 uur

Looopings zoekt een freelance journalist om het schrijversteam te versterken. Ben jij een creatieve en kritische zzp'er met een goed taalgevoel en bovengemiddeld veel kennis van de pretparkwereld? Dan zijn we op zoek naar jou.

Als Looopings-redacteur word je betaald om op onregelmatige momenten nieuwsberichten te schrijven voor onze website, over pretparken, achtbanen, dierentuinen, kermissen en andere dagattracties in Europa. Ervaring in de schrijvende journalistiek is een must.

Je hebt een scherpe pen en je kunt zonder moeite razendsnel hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Je weet als geen ander hoe je klein nieuws interessant kunt maken voor een grote doelgroep, maar tegelijkertijd kun je ingewikkelde kwesties helder en bondig samenvatten.

Motivatie
Je werk wordt gepubliceerd op de bekendste, best bezochte en meest toonaangevende Nederlandstalige nieuwssite in de attractiesector, met zo'n één miljoen unieke bezoekers per maand. Interesse? Stuur ons je motivatie met cv naar vacature@looopings.nl, samen met minimaal één voorbeeld van een door jou geschreven gepubliceerd nieuwsbericht.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be