Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park lanceert aparte app voor horror-evenement Traumatica

02-10-2021, 11.10 uur

Bezoekers van horror-evenement Traumatica in Europa-Park kunnen vanaf dit jaar een speciale smartphone-app gebruiken. Het Duitse attractiepark heeft een aparte app ontwikkeld voor de halloweenavonden.

Naast praktische informatie over data en openingstijden valt in de app onder meer het verhaal achter Traumatica te lezen. Dat gaat over vijf rivaliserende groepen: Shadows, Ghouls, The Fallen, The Pack en Resistance.

De app bevat ook een plattegrond van het terrein. Verder worden de actuele wachttijden voor de spookhuizen getoond. Daarnaast is het met behulp van de app mogelijk om tickets en souvenirs te kopen en te checken hoeveel geld er nog op een cadeaukaart staat.

Downloaden
De Traumatica-app is gratis te downloaden via Google Play en de App Store van Apple. Het evenement vindt plaats op 24 avonden tot en met 13 november. Er geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Tickets kosten 35 euro op zaterdagen en 34 euro op de andere dagen.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be