Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Hemelrijk

Pretpark BillyBird houdt Halloween buiten de deur: 'Wij zijn er voor iedereen'

01-10-2021, 11.08 uur

Wie niet van Halloween houdt, kan dit najaar terecht in BillyBird Park Hemelrijk. Het Brabantse attractiepark organiseert een herfstfestival zonder halloweenthema. Een bewuste keuze, zo laat het park weten.

"Waar andere parken juist kiezen voor Halloween, zijn wij er voor jong en oud die hier niets mee heeft", zegt een woordvoerder van het park in Volkel. "Wij zijn er echt voor iedereen."

In plaats van griezeltaferelen zorgt Hemelrijk voor een kindercircus, verlichte attracties en optredens van onder meer zanger Dirk Scheele. Het festival vindt plaats in de herfstvakantie, van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober, van 10.00 tot 21.00 uur.

Kampvuur
Geen horror dus. "Door bewust niet in te gaan op Halloween willen wij een plek bieden om het samen gezellig te hebben, zonder dat je bang hoeft te zijn voor griezelige aankleding of enge acteurs", vult de voorlichter aan. "In plaats daarvan bieden wij gezellige avonden met mooie verlichting, kindvriendelijke activiteiten, gezellige muziek en een knus kampvuur."

Meer BillyBird Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be