Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Veelgeprezen Efteling-Nachtwacht nu ook beschikbaar op groot formaat

30-09-2021, 18.42 uur

De Efteling-versie van De Nachtwacht thuis aan de muur hangen? Dat kan. De veelgeprezen creatie van illustrator Daan van Genechten, die eerder deze week door Looopings onder de aandacht werd gebracht, is nu ook in groot formaat online te vinden.

Geïnteresseerden kunnen de afbeelding zelf downloaden en laten afdrukken. Daarvoor lanceerde Van Genechten een speciale website: sprookjeswacht.jouwweb.nl. "Ik vind het een hele eer dat er mensen zijn die het op willen hangen", laat de maker weten. "Ik bied hierbij de hoge resolutie versie aan op diverse formaten."

Van Genechten wil er geen geld voor hebben. Hij biedt zijn creatie gratis aan. "Ten eerste omdat het een imitatie is van een bestaand werk is - al denk ik niet dat Rembrandt zijn royalties zal komen innen - ten tweede omdat het ook nog eens karakters bevat die door andere ontwerpers zijn ontworpen."

Villa Pardoes
Personen die toch graag een donatie willen doen, worden door de illustrator verwezen naar een goed doel. Via de site is het mogelijk om geld te doneren aan Villa Pardoes, het vakantieverblijf bij de Efteling voor ernstig zieke kinderen en hun familie.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be