Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe sweaters voor Efteling-fans

04-10-2021, 16.32 uurBeeld: @lisabruill, @YouriOlierhoek

In de Efteling zijn sinds kort nieuwe hoodies verkrijgbaar, voor mannen en vrouwen. Daarop staan subtiele Efteling-emblemen. Zo is er een grijze sweater met op de borst het bekende Efteling-logo.

Een groene hoody toont de naam van het attractiepark in hoofdletters, met daaronder in het klein "Since 1952" en een silhouet van de Kleine Boodschap-kabouter. Het Sprookjesbos van de Efteling opende op 31 mei 1952.

Allebei de kledingstukken - verkrijgbaar in de maten S tot en met XL - kosten 40 euro per stuk. Ze worden verkocht in souvenirwinkel Efteldingen, onderdeel van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen, zolang de voorraad strekt.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be