Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park presenteert tentoonstelling met maquettes van attracties

27-10-2021, 12.08 uurBeeld: @cslkenny

Bezoekers van Rulantica, het zwemparadijs van Europa-Park, kunnen sinds kort enkele maquettes bewonderen. Op de bovenverdieping van de Rulantica-foyer is een tentoonstelling ingericht met miniaturen van attracties uit Europa-Park.

Zo zijn er modellen te vinden van de achtbanen Eurosat, Wodan, Atlantica SuperSplash, Schweizer Bobbahn en Euro-Mir. Ook van darkride Piraten in Batavia en theatercomplex Europa-Park Teatro worden maquettes getoond.

Echte Europa-Park-fans herkennen verder Zauberwelt der Diamanten, het overdekte gedeelte bij powered coaster Alpenexpress en boomstambaan Tiroler Wildwasserbahn.

Gratis
De expositie in Rulantica is gratis toegankelijk: bezoekers hebben geen ticket voor het waterpark nodig om de lobby te betreden. De miniaturen waren eerder op andere plekken in het resort te zien.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be